Soloutställning på Hello There! Gallery

Thriving Spaces ställs ut på Hello There! Gallery i Linköping med öppning och vernissage den 16 april 2024 kl.18-20. Utställningen pågår sedan hela april och en bit in på maj.

Om utställningen via Hello There! Gallery:

Hello there! Gallery presenterar stolt sin andra utställning! Thriving spaces, som öppnar 16 april, är Josefin Lidhs andra soloutställning någonsin. Josefin är frilansande konstnär och illustratör baserad i Linköping.

Hennes egna ord om utställningen: “Jag blev inspirerad av min starka längtan efter våren och vikten av att ha platser där du kan utvecklas och växa till att bli den du är och den du är menad att vara.”

Varmt välkommen till vernissage 16 april kl. 18.00-20.00 på Hello there! Gallery, Fashion PWR, Bokhållaregatan 1. Vi ses där!

Till denna utställning har jag experimenterat med gouache och olika analoga blandtekniker för att utforska gränserna mellan verklighet och inre värld. Genom mitt konstnärsskap utforskar jag vad det innebär att vara människa - omgivningen, vardagen, och människorna i den. Jag får inspiration i det som finns runt omkring mig, ofta i små detaljer som kanske andra ser förbi.

För bilder och uppdateringar om utställningen, kika på min och Hello There! Gallery’s Instagram.

Välkommen att ta del av utställningen hos Fashion Pwr i Linköping!

Next
Next

Digital butik på Instagram