HELLO
Jag heter Josefin Lidh, är 26 år och bor i Linköping där jag jobbar som UX/UI designer på AgriOpt där vi tar fram en digital assistent inom lantbruket. Under 2019 gjorde jag klart min master i kognitionsvetenskap med inriktning interaktionsdesign. Förutom att illustrera och designa så ägnar jag gärna min fritid åt beachvolleyboll, musik, vänner och att testa nya saker. Hör av dig så pratar vi mer!
josefinlidh.gmail.com
+46(0)768084307

_MG_0866

ERFARENHET
Grafisk design & kommunikation

Linköpings universitet, 2013-2016

Kandidatutbildning vid Linköpings universitet. En bred utbildning som behandlar ämnen inom bland annat design, kommunikation, webb, grafisk teknik och marknadskommunikation.
gdk.nu

Illustratör

LiTHanian, 2015-2016

Illustratör för teknologernas kårtidning LiTHanian som skickas ut till ca 4000 studenter 5 gånger/läsår.

Frilans

2010-

Sedan 2010 har jag vid sidan av studier och jobb tagit beställningar av olika slag. Många blyertsporträtt på personer, men också tatueringar, djur och händer. Även lite webb och annonsjobb.

Praktik på Idadesign

Idadesign, våren 2015

Praktik på Idadesign i Norrköping under andra året på universitetet. Idadesign, numera Effekt by gaia. Fick bland annat ta fram två grafiska profiler, två hemsidor, illustrera, layouta informationsblad och hänga med på kundmöten, event och Agdagalan m.m.

Pr & infoansvarig

NAFFI, 2014-2015

Styrelsemedlem i NAFFI, Norrköpings akademiska förening för idrott. Ansvarade för att marknadsföra föreningen via sociala medier och trycksaker. Jag skapade allt tryckfärdigt material som bl.a. affischer till evenemang, mässmaterial, beachflaggor, föreningskläder och flyers. Jag skapade även t.ex. fb-evenemang till olika arrangemang och aktiviteter.

Akvarellkurs

Folkuniversitetet, hösten 2015

Kvällskurs via Folkuniversitetet i Norrköping. Under åtta tillfällen fick jag och en grupp möjlighet att utveckla och lära mer om akvarell, dess tekniker och färger.

Årets projekt 2015

Fyllejaget

Under andra året på universitetet skapade jag och en projektgrupp en annorlunda och nytänkande film om alkoholens negativa påverkan på oss människor som heter Fyllejaget. Filmen fick utmärkelsen Årets projekt 2014 på vårt program Grafisk design & kommunikation.

Utställning på Österlen

Utställning i Hammenhög, 2013

Under konstrundan på Österlen ställde jag ut och sålde blyerts-, akryl- och akvarellverk på Lila Gården i Hammenhög. Utställningen varade från påsk till augusti 2013.

Anställningar

Andra arbetsplatser jag jobbat på är Kneippbyn, BM Design, Stigs Café & Bageri och Åminne Bruksmuseum. Kontakta mig för mer info.

Uppdaterat CV & andra referenser lämnas på begäran.